Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
obroty rosną prędkość nie co to ??
Witam mam dziwny problem każdy mowi że to wina sprzęgła ale mi się wydaje że nie mam ten problem od początku kiedy kupiłem auto czasem się pojawia czasem auto idzie normalnie 1 bieg auto idzie może czasem tylko troszkę się liżnie ale jak dam już 2 bieg nagle się ślizga i momentalnie złapie i tak jest na każdym biegu ale nie zawsze niekiedy auto ciągnie zawsze bez zarzutu gdy zmieniam szybko biegi to zawsze mam ten problem ale jak dam gaz do końca i puszczę i nagle już kleji się wszytsko czasem auto chodzi jak by miało automatyczną skrzynie biegów xD
-

ssiiwwyyy - Badacz tematu
jak by była tarcza padnięta to auto by nie jeżdiło na tym 3 lata tylko już by dawno to padło a u mnie tak nie jest
-

ssiiwwyyy napisał(a):jak by była tarcza padnięta to auto by nie jeżdiło na tym 3 lata tylko już by dawno to padło a u mnie tak nie jest
Nie zrozumiałeś, chodziło mi o to że linka mogła by być na wykończeniu.
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ale zaczekaj bo nie odpowiedziałeś czy masz sprzęgło na linkę czy hydrauliczne, wymiana linki sprzęgła jest banalna. Nawet nie trzeba tłumaczyć co i jak wystarczy spojrzeć na to jak stara jest zamontowana. Droga też nie jest więc nawet jeśli okaże się, że to nie to (bo na odległość to sobie można gdybać) to nie zbiedniejesz.
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
he he sam nie wiem czy mam na linkę czy jak nie interesowało mnie to nigdy xD po czym to najszybciej poznać 

-

Szukaj mniej więcej w tym miejscu. Najlepiej niech ktoś wsiądzie i naciska a ty patrz czy coś się tam rusza. Ale najprawdopodobniej:
palio napisał(a):Podejrzewam, że jest hydrauliczne sprzęgło.
-

Dery - Czytacz
Powrót do Napęd i skrzynia biegów