Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
niewchodzi 1
Mam taki problem ze jak niewchodzi mi 1 bieg jak z 2 na 1 dam to jest w miare ok czy idzie to jakos naprawic?
- piotrek-Ag
- Czytacz
chyba do ustawienia wybierak o ile nie masz linek jak w TDI miały
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
piotrek-Ag, na bieżąco kolega w sąsiednim temacie to robił poczytaj sobie, chodzi najprawdopodbniej o zużyty któryś element plastykowy albo gumowy z mechnizmu zewnętrznego zmiany biegów, i regulację. Skrzynia rzadziej
- pablomed
- Members
Ja miałem to samo, jeszcze wsteczny się zacinał. Okazało się że to tulejka lewarka poszła, ale strasznie ciężko to dostać, całe szczęście że znajomy dorobił mi tą część.
Tulejka znajduje się w tym klocku z gałą na dolnym końcu lewarka (nie wiem czy wiesz o czym mówię, jeśli tego nie rozbierałeś to pewnie nie).
Wymienia się to bardzo prosto ale najlepiej na kanale, na zwykłym podnośniku to jest męka
Tulejka znajduje się w tym klocku z gałą na dolnym końcu lewarka (nie wiem czy wiesz o czym mówię, jeśli tego nie rozbierałeś to pewnie nie).
Wymienia się to bardzo prosto ale najlepiej na kanale, na zwykłym podnośniku to jest męka
-

Adzios - Czytacz
-

Autoteliczna - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów