Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
linka od sprzęgła
hej mam pytanko iczy podejdzie do golfa linka bez samoregulatora? 1.6 ABU pozdrawiam
-

PaNdA - Czytacz
podejdzie, ja mam taką, kupiłem w Łodzi i wymieniałem na chodniku po zepchnięciu ze skrzyżowania jak mi strzeliła na światłach...
Zamiast samoregulatora na samym końcu masz dwie nakrętki na klucz nr 10, którymi kasujesz luz i je kontrujesz.
Zamiast samoregulatora na samym końcu masz dwie nakrętki na klucz nr 10, którymi kasujesz luz i je kontrujesz.
-

prezesik - Members
dokladnie. Wczoraj wymienialem bo stara z samoregulatorem mnie juz dobijała. Ja oprocz tych nakretek mam jeszcze na kince taka regulacje
-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
w Łodzi kupiłem w pierwszym lepszym sklepie i zapłaciłem 115 zł, bo nie miałem wyjścia, auto stało na chodniku bez sprzęgła...K@mil napisał(a):a powiedzcie mi tansza jest ?
pewnie - nakrętkami na końcu linki (przy skrzyni), potem kontujesz i jeździszK@mil napisał(a):da rade regulowac sobie sprzeglo tak ?
ja jeżdżę prawie rok i narazie jeżdżę...K@mil napisał(a):Napiszcie zalezy i wady tej i tej jak ktos moze
-

prezesik - Members
to teraz mam dylemat :d sprzeglo bierze mi tak okolo 4/5cm od gory :d i chcialem wymienic linke bo moze to poprawi jego branie :d i sie zastanawiam moze naprawde lepiej kupic ta bez samoregulatora i sobie ustawic sprzeglo ;d
-

K@mil - POMOCNIK

prezesik25 napisał(a):ze sprzęgło powinno mieć 1/4 wysokości luzu wciskając od góry
Czyli powinno brac tak okolo 2/4 pedala tak ? czyli w polowie :d ? a powiedz mi jak sprawdzic czy sprzeglo jest jeszcze dobre
kazdy mowi inaczej hehe
bo golfik ma 210tys i sie boje zeby niee padło x)-

K@mil - POMOCNIK

Powrót do Napęd i skrzynia biegów