Witam
Mam pytanie jestem szczesliwym uzytkownikiem Golfa 1.8 GT ale ostatnio cos dziwnie sprzeglo mi chodzi, czasami robi sie dziwnie miekkie ale biegi wchodza ok i za pare minut samo tak od siebie jest normalne. Co to moze byc czy linka? cos ze sprzeglem a moze samoregulator. Sprzeglo nie ciagnie.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
pierwsze pytanie odczules moze cos takiego ze golf na biegu 4/5 nie przyspiesza tak jakby slizgalo sie sprzeglo ?
Jesli wszystko jest ok to prawdopodobnie linka do wymiany, w golfie jest samoregulacyjna czyli nic nie podkregulujesz i trzeba wymieniac na nowa
Jesli wszystko jest ok to prawdopodobnie linka do wymiany, w golfie jest samoregulacyjna czyli nic nie podkregulujesz i trzeba wymieniac na nowa
-

K@mil - POMOCNIK

sprawdź linkę, przy skrzyni, czy nie wystają z niej pojedyncze druty, mogą one stawiać opór, innym razem może być OK, może masz linkę, która kończy swój żywot...
ja wymieniłem na nową, niestety bez samoregulatora, na końcu linki są dwie śrubki na klucz 10, którymi reguluje się nacią linki.K@mil napisał(a):w golfie jest samoregulacyjna czyli nic nie podkregulujesz i trzeba wymieniac na nowa
-

prezesik - Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów