chciałbym normalnie wklrecic ta gałke tak jak fabryka przykazałaModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
lewarek
jak sie wyjmuje sam lewarek?? mam po prostu ucinany i chciałbym go wydłużyc troche albo dac taki jak mam byc.... kupiłem ponadto nowa gałke a tu lipa, za mały gwint na lewarku a za duzy w gałce.... jak to poskładac i zrobic zeby było git
chciałbym normalnie wklrecic ta gałke tak jak fabryka przykazała
chciałbym normalnie wklrecic ta gałke tak jak fabryka przykazała- Diego
- Czytacz
Re: lewarek
Diego napisał(a):jak sie wyjmuje sam lewarek?? mam po prostu ucinany i chciałbym go wydłużyc troche albo dac taki jak mam byc.... kupiłem ponadto nowa gałke a tu lipa, za mały gwint na lewarku a za duzy w gałce.... jak to poskładac i zrobic zeby było gitchciałbym normalnie wklrecic ta gałke tak jak fabryka przykazała
Zeby wyciągnąć gałke to trzeba dostać sie do nie od dołu auta. Czyli popuścić tłumik i pod nim jest srebna blacha i dopiero pod nią są nakretki do całego drążka
Kupa roboty tylko tyle powiem. To samo sie robi jak chce sie wymienić jabłko które widać z góry i w czym siedzi właśnie drążek
-

K@mil - POMOCNIK

a co z wymiarem gwintu na tym lewarku??? ja kupiłem gałke dydykowana do golfa 3 i okazała sie za duza . tak sam tata w golfie ma tez za duzą i usadzał na czyms tam...ale ja chce własnie zeby sie normalnie wkrecala gałka.czy na koncy tego drązka fabrycznie jest zgrubienie i wiekszy gwint??
- Diego
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów