witam jestem nowym urzytkownikiem golfa 3 mam mały problem w czasie jazdy wozleciała mi sie skrzynia biegów strasznie zrzędi na wszystkich biegach 5 bieg wogule jest nieaktywny i cięszko wbić wsteczny napiszcie czy to jest durzy problem i czy jest kosztowny
mam jeszcze jedno pytanko czy w razie potszeby wymiany skrzyni biegów morzna zrobić zamianę na skrzynię z golfa 3 1.8
pozdrawiam
cierpliwie czekam na odpowiedz
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Będziesz musiał rozkręcić całą skrzynię i sobie pooglądać, ale raczej wymiana nic nie pomoże tylko będziesz musiał kupić nową. Ja osobiście kupiłbym nową skrzynię, a nie zamieniałbym z innego auta. Co do kosztu nowej skrzyni i wymiana to będzie to dość sporo, ale do końca nie wiem. Zobacz na allegro http://www.allegro.pl/item203814905_skr ... m_94r.html Pozdro!
- TOMMy
- Czytacz
WITAM.JESTEM SWIEZAK NA FORUM.MAM PYTANIE DO WAS.MAM TAKI PROBLEM ZE SKRZYNIA.ZE GDY JEST NA LUZIE LUB GDY JEST NA BIEGU 1,2 ITD TO MI CHYRCZY COS W SKRZYNI.ALE NIEJESTEM PEWIEN.NIEDAWNO WYMIENILEM TARCZE SPRZEGLOW.MYSLALEM ZE COS POMOZE.ALE NIC.POWIECCIE CO MAM ZROBIC.DZIEKI 

MAX
- MAX23
- Berbeć
MAX23 napisał(a):WITAM.JESTEM SWIEZAK NA FORUM.MAM PYTANIE DO WAS.MAM TAKI PROBLEM ZE SKRZYNIA.ZE GDY JEST NA LUZIE LUB GDY JEST NA BIEGU 1,2 ITD TO MI CHYRCZY COS W SKRZYNI.ALE NIEJESTEM PEWIEN.NIEDAWNO WYMIENILEM TARCZE SPRZEGLOW.MYSLALEM ZE COS POMOZE.ALE NIC.POWIECCIE CO MAM ZROBIC.DZIEKI
1)Najlepiej by było jak byś założył nowy temat
2) Nie pisz DUŻYMI literami
3)A co do charczenia, to może łożyska masz walnięte
-

krazek1 - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
krazek ma racje to na bank łozyska w skrzyni.przerabiałemjuz ten temat bardziej opłacało mi sie kupis uzywke niz naprawiac sk.
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów