witam kapie mi olej z tego wybieraka od biegów. Mam do was pytanie pewnie tam jest jakiś uszczelniacz da się go wymienić bez wyjmowania skrzyni. Strasznie cięzko wchodza mi biegi wymieniłem linkę było troche lepiej , teraz znów zaczeły cięzko wchodzić . Może oleju już jest mało w skrzyni . Jak zgasze silnik w wrzuce bieg i go odpalam wtedy jak trzymam na sprzęgle to samochód lekko mi rusza jak by nie wysprzęglał
[ Dodano: 2014-10-16, 11:07 ]
może mi ktoś poda cwymiary tego zimeringa musze to szybko zrobić silnik 1.6 abu
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
bunia28 napisał(a):może mi ktoś poda cwymiary tego zimeringa musze to szybko zrobić silnik 1.6 abu
wymiar oryginalnego simeringi wybieraka to 24x15x7, ale proponuje założyć taki o mniejszej średnicy wewnętrznej czyli - 24x14x7 .
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
brak sprzegła
witam mam dziwny problem w swoim samochodzie . Dzieje się tak że czasami nie mogę włożyć żadnego biegu a jak odpale samochód z wciśniętym sprzęgłem i włożonym biegiem to samochód sam rusza. Dodam że takie cuda dzięją się nieraz dzień a na drugi dzień sie naprawia .
Doradźcie mi bo juz nie wiem co robić czy to sprzegło czy to skrzynia niemam pojęcia
Doradźcie mi bo juz nie wiem co robić czy to sprzegło czy to skrzynia niemam pojęcia
- bunia28
- Czytacz
Ja bym stawiał na padniętą linkę od sprzęgła ,skoro sie to nie zawsze dzieje
moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
bunia28 napisał(a):linka nowa
Jeśli linka nowa to czeka cię wymiana sprzęgła lub docisku ale jak robisz dla siebie auto to polecam całe kpl z np z firmy Luk
moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów