Poszło mi ostatnio sprzęgło:( Z jakiej firmy proponujecie kupic sprzędło do 500zł?
Pozdrawiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
z praktyki - Sachs'a ci radzę kupić. sprzęgło jest bardziej wytrzymalsze,ale LUK też jest dobrą firmą jak i VALEO. te 3 sprzęgła montuje do aut ale Sachs jest najbardziej wytrzymalszy. sam osobiscie do swojego zakładałem sachs'a.
i proponuje ci odrazu wymienic tylny uszczelniacz wału korbowego i tak i tak musisz odkrecic docisk od wału wiec uszczelniacz bedzie juz na wierzchu a koszt uszczelniacza 30zł... moze nie cieknie ale warto to zrobic bo moze zacząć ciec i znowu ta sama robota i kasa w plecy...uszczelniacz kupuj z- erlinga to bardzo dobra firma która produkuje częsci uszczelniające...
i proponuje ci odrazu wymienic tylny uszczelniacz wału korbowego i tak i tak musisz odkrecic docisk od wału wiec uszczelniacz bedzie juz na wierzchu a koszt uszczelniacza 30zł... moze nie cieknie ale warto to zrobic bo moze zacząć ciec i znowu ta sama robota i kasa w plecy...uszczelniacz kupuj z- erlinga to bardzo dobra firma która produkuje częsci uszczelniające...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
zamontowalem sachs'a i jestem bardzo zadowolony! Zwlaszcza ze kupilem po cenach hurtowych!! Pozdrawiam
- RangerDN
- Czytacz
-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Adi, za linke z samoregulatorem, kompletnym sprzegłem sachs'a i uszczelniacz dalem 450zl wraz z robocizną:D:D
- RangerDN
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów