jak zmieniac stan licznika w golfie 3

Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.

Moderator: Moderator

jak zmieniac stan licznika w golfie 3

Postprzez kar987 » 14 sie 2007, o 17:34

mam takie pytanko chce kupic golfa 3 i sie zastanawiam czy jest mozliwe zwiekszanie stanu kilometrow bo mam taka prace za ktora wracaja mi za kilometry!prosze o pomoc
kar987
Berbeć
 
Posty: 1
Dołączył(a): 14 sie 2007, o 17:31
Lokalizacja: krakow

jak zmieniac stan licznika w golfie 3

 

Postprzez Sky » 3 wrz 2007, o 21:10

najszybszym i najlatwiejszym sposobem jest wymiana deski rozdzielczej z golfa o wiekszym przebiegu :) liczniki trzymaja sie na 3 srybkach a wymiana jest dziecinnie prosta. trzeba podlaczyc kostke. wszystkie sa takie same w MK3
Sky
Czytacz
 
Posty: 36
Dołączył(a): 3 wrz 2007, o 20:12
Lokalizacja: Suwałki

Postprzez uli » 23 wrz 2007, o 10:30

wiesz co jak chcesz zwiekszyc stan km to musisz wymontowac ze skrzyni mechanizm i jest z boku skrzyni pod akumulatorem wpieta jest szeroka kostka bo ta mniejsza jest od wl swiatla wstecznego.I wykombinowac jakies urzadzonko co bedzie ci krecilo km.TYlko musisz miec wl zaplon.WIec dobrze by bylo jakbys robil to w jakim garazu hehe :evil:
Avatar użytkownika
uli
Badacz tematu
 
Posty: 267
Dołączył(a): 14 sie 2007, o 11:37
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez kogut » 1 paź 2007, o 08:58

a przez komputer jeszcze darady przeciez golfy 3 maja elektryczny licznik ja u siebie aktualnie mam 171 tys a sie dowiedzialem wczoraj ze gosciu jak go oddawal do komisu to mial ponad 200 czyli mozliwosci sa
kogut
Berbeć
 
Posty: 2
Dołączył(a): 30 wrz 2007, o 10:33
Lokalizacja: ełk


- - -



Powrót do Napęd i skrzynia biegów

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości