GDZIE MIEŚCI SIĘ TERMOSTAT W MKIII 1.6(101)PS ??????????

Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.

Moderator: Moderator

GDZIE MIEŚCI SIĘ TERMOSTAT W MKIII 1.6(101)PS ??????????

Postprzez luki06888 » 10 lis 2007, o 18:37

Witam , niewiem gdzie dokładnie mieści się termostat w silniku 1.6 (101) PS, niejestem pewien czy w okolicy bloku silnika czy w pompie wodnej , w bloku jest taki trujnik w którym mógłby się termostat zagnieżdzić :lol: ale wolał bym żeby ktoś to potwierdził,żebym na darmo nie rozbierał . pozdrawiam ŁUKASZ
luki06888
Berbeć
 
Posty: 18
Dołączył(a): 5 lis 2007, o 20:30
Lokalizacja: szprotawa

GDZIE MIEŚCI SIĘ TERMOSTAT W MKIII 1.6(101)PS ??????????

 

Postprzez PiJey88 » 10 lis 2007, o 18:47

Silnik AEK 1.6l 101 KM taki jak u mnie:
Termostat jest od przodu po lewej stronie pod spręźarką od klimatyzacji.
Jeśli masz klime, leprzy dostęp jest od dołu, ja nie wiedziałem i musiałem odkręcać podstawkę od sprężarki klimy... :-P
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez luki06888 » 11 lis 2007, o 09:30

PiJey88 CZYLI TERMOS JEST W POMPIE TAK???? CO DO KLIMY TO TEŻ MAM , OGULNIE GOLF PEŁEN WYPAS ELEKTRYKA TEŻ JEST;P . WCZORAJ JECZAŁEM W TRASĘ TAK OK 200 KM I MASZYNA NAWET DO 70 STOPNI NIE DOSZŁA;/
luki06888
Berbeć
 
Posty: 18
Dołączył(a): 5 lis 2007, o 20:30
Lokalizacja: szprotawa

Postprzez luki06888 » 11 lis 2007, o 11:50

JESZCZE JEDNO PYTANIE, ILE KOSZTUJE TAKI TERMOSTAT??POZDRO
luki06888
Berbeć
 
Posty: 18
Dołączył(a): 5 lis 2007, o 20:30
Lokalizacja: szprotawa

Postprzez Redrick » 11 lis 2007, o 12:24

nie jest droga sprawa 20-30zł
Avatar użytkownika
Redrick
Czytacz
 
Posty: 133
Dołączył(a): 14 lip 2007, o 19:14
Lokalizacja: Szamotuły


- - -



Powrót do Napęd i skrzynia biegów

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości