Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
dystanse???????
zalozylem 17 mm dystanse na przod i slyszalem o jakichs obciazeniach na przeguby i skrzynie jak sie ma ta sprawa mozma bedzie z tym jejzdzic czy kiepsko?????
-

ploskon marcin - Czytacz
pierwsze słysze, mam kilku znajomych co jeździ na dystansach i nie mówili nic o tym, tylko zachwalają ![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
wreszcie slsze jakies pozytywne opinie. dzieki, a powiedzialbys mi cos jeszcz na temat odchudzenia kola zam. bo mam wszystko na wierzchu a potem moge zalowac zeczegos nie zrobilem jak zloze.
-

ploskon marcin - Czytacz
-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Fajna sprawa takie dystanse ale dlaczego tylko na przód?Zmieniłeś rozstaw przedniej osi więc radzę sprawdzić ustawienie geometri kól bo Ci oponki znikną w mig
a i jazda będzie bezpieczniejsza
Co do koła zamachowego nie radzę robić tego samemu lepiej zlecić to fachowcowi od tuningu
.Koło musi być bardzo dokładnie wyważone
bo inaczej możesz je zobaczyć wysoko w chmurach 
a i jazda będzie bezpieczniejsza
Co do koła zamachowego nie radzę robić tego samemu lepiej zlecić to fachowcowi od tuningu
.Koło musi być bardzo dokładnie wyważone
bo inaczej możesz je zobaczyć wysoko w chmurach 
-

Mayk - Badacz tematu
bede ustawial napewno geometrie.nauczyla mnie tego wymiana zawieszenia ze trzy razy juz to robilem.masz racje jak sie nie przypilnuje to tragedia. kolo zostawie w spokoju chociaz morze by mul sie lepiej wkrecal, ale dostanie nowe walki wydech i dolot (jak znajde pasujacy) moze sie zacznie lepiej zbierac??. do tylu mam 20mm tylko o to przeniesienie napedu sie balem, ale mnie uspokoiliscie. dzieki.
-

ploskon marcin - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów