mam problem natomiast wymieniałem silnik kupiłem nowe sprzęgło i jak jadę i dotkne pedału sprzęgła to czuć że pulsuje na starym sprzęgle też tak było. Zastanawiam się co może być tego przyczyną wie ktoś może?
[ Dodano: 2009-03-22, 12:33 ]
i jeszcze biegi ciężko mi wchodzą. jakieś łożyska mogły się zużyć
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
http://golf3.pl/topics7/dziwne-drgania- ... .htm#68331
CO do wrzucania biegów to sciagnij mieszek i popsikaj tam wd 40 i na ciegnach pod maską, powinno pomoc. Chyba ze biegi ciezko wchodza na swoje miejsce to wtedy bedzie to wina czegos innego, bo jezeli drazek bedize iezko chodził to WD pomoze napewno
CO do wrzucania biegów to sciagnij mieszek i popsikaj tam wd 40 i na ciegnach pod maską, powinno pomoc. Chyba ze biegi ciezko wchodza na swoje miejsce to wtedy bedzie to wina czegos innego, bo jezeli drazek bedize iezko chodził to WD pomoze napewno
-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Mariusz164, mi drży też pedał jak go dotknę a spowodowane to tym że przechodzą na pedał drgania z pracy silnika takie to już jest
jeśli auto dobrze rusza i nie czuć że slizga sprzęgło to się nie przejmuj
jeśli auto dobrze rusza i nie czuć że slizga sprzęgło to się nie przejmuj
-

marcinkoz2910 - Members
z tym drganiem nic nie zrobisz - u mnie jest to samo mimo ze mam diezla , miałem mk3 i mk2 i to samo było. np. w silniku AFN juz tego nie ma ponieważ jest zastosowane 2u masowe koło zamachowe które eliminuje tego typu trgania...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów