Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
DRZENIE W PODŁODZE PRZY 100KM/h
witam moj problem przedstawia sie następująco gdy przekraczam predkosc 90km/h pojawia sie z przodu dziwne i regularne drzenie w podlodze tak jakbym najechal na te zabkowane pasy na jezdni gdy wciskam sprzeglo drzenie nie ustepuje wiec mysle ze to nie skrzynia wymienilem lozyska tuleje sworznie i koncowki drążków i nadal to samo. czy to mozliwe ze to cos z przegubami? przy skrecaniu i ruszaniu cisza.
- MLECZYK06
- Berbeć
TO NIE KOLA!!!! TO TEZ JUZ SPRAWDZILEM . NIE WIEM JAK BY TO DOKLADNIE OPISAC OBJAWY. DO 100 JEST CICHUTKO PO PRZEKROCZENIU 100 ROZCHODZI SIE Z PRZODU PO PODLODZE CHUCZENIE CZASANI JEST TAK ZE JEST CICHO DO 120km/h a puzniej zaczyna chuczec regularnie tak co 3 sekundy dokladnie tak jak wczesniej pisalem jak by sie na te zabkowane pasy wjechalo
- MLECZYK06
- Berbeć
a łozyska w jakim stanie ?
u mnie tak było ale tylko z prawej strony i tez przy pewnej predkosci takie dziwne dzwieki dochodziły.
u mnie tak było ale tylko z prawej strony i tez przy pewnej predkosci takie dziwne dzwieki dochodziły.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
a podczas wymiany wykręcałeś samą zwrotnicę, czy całą kolumnę z amorkiem? W pierwszym przypadku powinieneś jechać na ustawienie geometrii kół.MLECZYK06 napisał(a):lozyska juz wymienilem!!!! i jest tak samo jak przed ich wymiana.
-

prezesik - Members
OCZYEISCIE ZE PO REMACIE UKL KIEROWNICZEGO USTAWILEM GEOMETRIE I TO W DODATKU LASEROWO. WEDLUG MNIE ALBO EO PRZEGOG ALBO SKRZYNIA ALE CO BY IM DOLEGALO??? W DODATKU NIE WIEM CZY TO MOZLIWE ZE TO SKRZYNIA BO JESLI ROZPEDZE AUTO I WCISNE SPRZĘGŁO TO NADAL CHUCZY DOCHODZI TO WLASNIE TAK JAK BY ZE SKRZYNI
CapsLock OF

CapsLock OF

Ostatnio edytowano 18 mar 2010, o 11:53 przez MLECZYK06, łącznie edytowano 1 raz
- MLECZYK06
- Berbeć
masz 90 czy 110KM?
jeśli 110tke to możne koło 2umasowe po nagrzaniu się zaczyna hałasować..
sprawdź "ciężarek"na półosi napedowej prawej(długiej) czy sie nie urwał...
jeśli 110tke to możne koło 2umasowe po nagrzaniu się zaczyna hałasować..
sprawdź "ciężarek"na półosi napedowej prawej(długiej) czy sie nie urwał...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
MAM 90. OK SPRAWDZE TEN CIEZAREK JESLI WOGOLE BEDE WIEDZIAL JAK TO WYGLADA. OK KOLEDZY A JAK SPRAWDZIC CZY TO NIE PRZEGUB WEWNETRZNY BO TO WYDAJE MI SIE NAJBARDZIEJ PRAWDOPODOBNE BO TO WLASNIE TAK JAKBY ZE SKRZYNI PO PRZEGUBACH SIE ROZCHODZILO
- MLECZYK06
- Berbeć
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów