http://moto.allegro.pl/item778898925_sp ... 9_tdi.html
jak w temacie
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wg. mnie jedyną dobrą rzeczą w firmie "Hart" jest dosyć niska cena oferowanych przez nią części.
Ja z tą marka miałem kilkakrotnie niemiłe doswiadczenia, więc raczaj na Twoim miejscu nie pchałbym się w to.
Ja z tą marka miałem kilkakrotnie niemiłe doswiadczenia, więc raczaj na Twoim miejscu nie pchałbym się w to.
[shadow=red] Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) [/shadow] Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
-

Repsol - Badacz tematu
Powiem krotko mam z ta firma czesto do czynienia, do swojego auta bym nie zalozyl nic z tej firmy, znajomemu tez bym nie polecil a co zrobisz to juz twoja decyzja
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
jakos jest tragiczna, kolega wyzej dobrze radzi Sachs jest dobra marka sprzegiel ale polecam tez luk, valeo tez nie jest najgorsze jezeli chodzi o jakosc
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
firme LUK tez polecam co prawda to nie to samo co „SACHS” ale z pewnością daje rade maja dobre materiały i dobre wyroby ja osobiście jak bym miał wymieniać sprzęgło to właśnie albo „SACHS” albo ,,LUK''
-

BialyUst - Members
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów