Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
cholera go wie
Mam prosbe, co to moze byc ze wibruje mi pedal na polsprzegle lub momentami gdy zmieniam biegu do tego to pojawia sie i znika(ten problem) uczucie jakby sie tarcza sprzegla zwichrowala.Jezeli ktos wie bede wdzieczny bo nie chce wszystkiego rozbierac a wyeliminowac konkret.
-

uli - Badacz tematu
kiedys byla dzwonienie ale po jakis 100km przesta?o a teraz to tyle ze czasem przestaje. Z tym lazyskiem to jest tak ze trzeba tarcze sciagac,a nie wspominajac o skrzyni kurcze
(Jezeli bedzie to, to dostaniesz pkt,masz jak w banku ok)
(Jezeli bedzie to, to dostaniesz pkt,masz jak w banku ok)
-

uli - Badacz tematu
wiem ze z tym jest kupa roboty jesli by to bylo to wtedy lepiej nie zwlekac z wymiana bo zablokowane lozysko rozwali caly docisk a wtedy koszty rosna ze trzy razy.a z drugiej strony poza sprzeglem nie ma chyba nic co moglo by powodowac wibracje tak ze chyba warto bylo by tam zajzec
- gczester
- Czytacz
Witam, panowie mam ten sam problem z tą "zwichrowaną tarczą sprzęgła", jestem po wymianie sprzęgła wraz z dociskiem. Pytałem się mechanika znajomego który mi to robił, powiedział że tam nie ma łożyska oporowego, wspomne że mam Golfa 1996r. 1.8 55KW. Co to może być ?
JEŻDŻE GOLFEM, NOSZE NA SOBIE GOLF, GRAM W GOLFA, JESTEM CAŁY JAK GOLF
- damax2000
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów