Witam,
posiadam golfa III 1.4 AEX z 97r. i mam niemały problem z prędkośiomierzem. Prędkościomierz zawyża prędkośc o około 20-30 km przy 100 km/h. Z tego co sie orientuje to podobno jest to mozliwe, ale niestety wskazania licznika kilometrów również są błedne, róznica to około 10 km przy 100 km (pokazuje 110km). Prosze o pomoc
pozdrawiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
letnie - felgi 14 opony bodajże 175/65 r 14
zimowe - felgi 13 a opony nie pamiętam
porównywałem obydwa koła (letnie i zimowe) na wysokosć i są identyczne. komplety ( po 4 szt) były razem z samochodem sprowadzonym z niemiec
zimowe - felgi 13 a opony nie pamiętam
porównywałem obydwa koła (letnie i zimowe) na wysokosć i są identyczne. komplety ( po 4 szt) były razem z samochodem sprowadzonym z niemiec
- darek0808
- Berbeć
Pierwszy raz sprawdzałem jadąc na rowno z innym samochodem i konfrontując wskazania przez komórkę. Kilka razy porównywałem również wskazania z nawigacja gps. Kilometry sprawdzałem jadac do krakowa golfem a póxniej innym samochodem.
[ Dodano: 2008-08-17, 16:21 ]
temat zapomniany, jednak może jest obecnie na forum osoba, która pomoze rozwiązać problem
[ Dodano: 2008-08-17, 16:21 ]
temat zapomniany, jednak może jest obecnie na forum osoba, która pomoze rozwiązać problem
- darek0808
- Berbeć
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów