Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
5-tka gwizd.Jaki koszt kół zębatych
Witam jestem po zmianie skrzyni.Mam problem z drugą ,jak wrzucę 5-kę gwiżdże jak by ktoś leciał obok z gotującym się czajnikiem.Da się jeżdzić tyle że mnie to wk.Czy zna ktoś koszt kół zębatych 5-ki i czy uda mi się je zmienić przez dekiel.Dodam że to mała CHX.Czy można z tym latać?(Olej wymieniony)
- general
- Berbeć
Porponuje jeździć dopoki się nie rozleci remąt skrzyni nie opłacalny chyba że tak głośno że się w aucie nie da wytrzymać jak tylko gwizda nie szczela nie wali nie zaciera się do bym to tłukł możesz spróbować zalać gęściejszy olej ale wątpie niech inni coś podpowiedzą.
tylko nie hipol.
! 
tylko nie hipol.
! 
-

dadi321vw - Badacz tematu
U mnie tez gwizdze piatka. Ale lekko cichnie wtedy kiedy doleje oleju (deko ucieka mi z wybieraka biegow).
Nie radze lac gestszego oleju, lepiej dolac taki jaki byl.
Niestety Nasze auta nie sa pierwszej mlodosci i nie zawsze mozna wymagac, aby cos chodzilo "jak nowe". Skrzynia ma napewno juz troche pprzelatane, a zakup nowej sie nie oplaca
Nie radze lac gestszego oleju, lepiej dolac taki jaki byl.
Niestety Nasze auta nie sa pierwszej mlodosci i nie zawsze mozna wymagac, aby cos chodzilo "jak nowe". Skrzynia ma napewno juz troche pprzelatane, a zakup nowej sie nie oplaca
-

prezesik - Members
Dzięki za odzew . Co do oleju w skrz. to total , ilość ponad stan . Jeśli chodzi o skrzynię piątkę to dzięki bo jak się okazuje wcześniejsza po wymianie łożyska zaczęła piąty zapinać i na dobrą sprawę jedna w zapasie . Pozdr.

- general
- Berbeć
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów