Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
4x4 do hatchback???
witam mam pytanie czy jest możliwość zrobienia swap z golfa tdi 4x4 kombi do golfa 3 hatchback tdi 5d mam na myśli skrzynia dyfer <komplet> dzieki za pomoc pozdro
- michal20jahre
- Berbeć
Mozna czemu nie, ale czy to ma sens
? Gdzies na necie byly watki, trzeba wspawac tunel od syncro albo cos pokombinowac i podobno wal wejdzie, no i caly dyfer by gdzies schowac, tez najlepiej tyl przespawac, do tego bak od syncro, tlumnik od syncro, itp itd, moim zdaniem bez sensu. Swap pewnie kolo 1,5 2 tysi lepiej sprzedac obecnego i kupic syncro.
? Gdzies na necie byly watki, trzeba wspawac tunel od syncro albo cos pokombinowac i podobno wal wejdzie, no i caly dyfer by gdzies schowac, tez najlepiej tyl przespawac, do tego bak od syncro, tlumnik od syncro, itp itd, moim zdaniem bez sensu. Swap pewnie kolo 1,5 2 tysi lepiej sprzedac obecnego i kupic syncro.-

murgen - Gaduła
tak mnie naszła myśl pewnie jak przyjdzie co do czego to będę więcej na garażu niż jeździł:) <poprawki to się urwało tamto>
[ Dodano: 2012-12-30, 18:42 ]
może wiecie czy ktoś ma kolektor wydechowy do tdi 110ps
tak mnie naszła myśl pewnie jak przyjdzie co do czego to będę więcej na garażu niż jeździł:) <poprawki to się urwało tamto>
może wiecie czy ktoś ma kolektor wydechowy do tdi 110ps

- michal20jahre
- Berbeć
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów