oderwałem znaczek z klapy do pomalowania,był na jakąś gabkę samoprzylepną,ale teraz już się nie nadaje do przyklejenia więc ją zerwałem tę gabke,jak teraz przykleić znaczek w klapę?
Ja przykleilem silikonem i sie trzyma:) tylko nie takim zwyklym a kupilem w sklepie motoryzacyjnym!!! oczywiscie przed przyklejeniem odtluszcz klape i znaczek!!!!!!!
ja bym nie kleił na 2stronną ponieważ nie jest to jakiś super trwały klej. ja miałem światło stop na szybę przyklejone i non stop się odklejało jak dostawało trochę ciepła. ja bym jednak wybrał silokon albo super glue
bo to trzeba kupić porządną tasme a nie jakież badziewie, po drugie silikon jak ktoś to nie umiejętnie zrobi nałoży za dużo przyciśnie to wyjdzie mu na bokach o super glu to już sie nie wypowiadam bo to jak dla mnie już wogule druciarstwo i zostawia biały nalot
to ja może się teraz podepnę pod temat i zapytam was na co byście przykleili 3cie światło stop do szyby żeby się nie odklejało jak samochód stoi na słońcu. środki które zostawią ślad na szybie czyli super glut odpadają.