Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Zderzaki us
Mamy pyatnie odnośnie zderzaków, Czy jest jakiś problem żeby założyć zderzaki z Amerykańca na europejczyka? Trzeba belkę przekładać czy coś podobnego ? czy po prostu na śrubki i ślizgi i mamy z głowy ? Prosiłbym o pomoc 

- MikiHC
- Berbeć
MikiHC, z tylem nie ma zadnego problemu pasuje P&P a z przodem mozna zalozyc bez belki i styropianu US aczkolwiek troche odstaje ale mozna delikatnie blotnik naciagnac albo dac podkladki pod sruby co sa na dole i powinno dac rade...
a co do belki przedniej nie pasuje na pas przedni EU i albo trzeba wiercic nowe otwory co mega trudne nie jest albo zalozyc caly pas US
z tylem to samo jak bys chcial zakladac belke to pasuje po 96 r a przed juz nie... przed 96 z tylu pod zderzakiem masz 2 takie buly metalowe i zostaje wiercenie nowych dziur w belce US
mam nadzieje ze w miare jasno ci nakreslilem co i jak
a co do belki przedniej nie pasuje na pas przedni EU i albo trzeba wiercic nowe otwory co mega trudne nie jest albo zalozyc caly pas US
z tylem to samo jak bys chcial zakladac belke to pasuje po 96 r a przed juz nie... przed 96 z tylu pod zderzakiem masz 2 takie buly metalowe i zostaje wiercenie nowych dziur w belce US
mam nadzieje ze w miare jasno ci nakreslilem co i jak

-

Broda6666 - Badacz tematu
-

A ja mam pytanie o przedni zderzak czy oprócz obrysówek bocznych to zderzak czymś się różni??
Marianowe mk3 ZAPRASZAM KLIK!!!
-

Marian0753 - Badacz tematu
Marian0753 napisał(a):A ja mam pytanie o przedni zderzak czy oprócz obrysówek bocznych to zderzak czymś się różni??
-brak miejsca na tablicę
-inne kratki
-inny hokej(aczepy nie pasują z EU i jest inny kształt)
-inne mocowania na kierunki i halogeny
-zderzak jest tak jakby bardziej napompowany

-

Szymeek - Czytacz
Tak to wygląda u mnie belka US zamontowana na pasie EU
belka EU
pas EU
Belka US już na pasie EU
belka EU
pas EU
Belka US już na pasie EU
- Załączniki
-
- 2.jpg (68.24 KiB) Przeglądane 2013 razy
- ronar
- Czytacz
-

a ja mama pytanko
a dało by sie tak załozyć przedni zderzak od vento i do tego obrysówki wstawić, czy wiało by to wiachą
:P
a dało by sie tak załozyć przedni zderzak od vento i do tego obrysówki wstawić, czy wiało by to wiachą
:P Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members