Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[mk3] Zderzak przedni z Vento i zderzak tylny z Golfa USA
Witam. Mam 2 pytania odnośnie zderzaków do Golfa 3 z 93 roku. Po pierwsze czy podejdzie do niego zderzak przedni z Vento? Po drugie czy podejdzie do niego zderzak tylny z Golfa USA? Chodzi mi o to czy podejdą bez żadnych przeróbek czy jednak trzeba coś przerabiać?
- golf3sony
- Czytacz
jesli chodzi o tylny to niema problemow bo usa jest mocowany na slizgu.. belki nie potrzeba, przod od vento to ten sam zderzak ale dluzszy o 3 cm i stad dokladki gt od golfa nie pasuja, sa za krotkie a od vento nie dostepne
chyba ze chodzi ci o vento usa czyli jette to styropian potrzebny ew podkladki i cuda wianki zabawy wtedy jest..
chyba ze chodzi ci o vento usa czyli jette to styropian potrzebny ew podkladki i cuda wianki zabawy wtedy jest..-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
witboy napisał(a):jesli chodzi o tylny to niema problemow bo usa jest mocowany na slizgu.. belki nie potrzeba, przod od vento to ten sam zderzak ale dluzszy o 3 cm i stad dokladki gt od golfa nie pasuja, sa za krotkie a od vento nie dostepnechyba ze chodzi ci o vento usa czyli jette to styropian potrzebny ew podkladki i cuda wianki zabawy wtedy jest..
a do mk3 z mk3 z usa zderzaki plug and play bez styro podejdą?
- killah
nie trzeba cala belke z usa plus styro.. ew bawic sie w podkladki itd .. ale to juz rzezba wychodzi czyli cos zle sie spasuje itd.. wiadomo z daleka ok z bliska kibel..
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
burillo napisał(a):Podłącze sie pod temat mam zderzak usa do mk3 bez obrysów kratek kierunków blend i moje pytanie czy z zderzaka usa z vento podejda do mjego zdesia kratki obrysy kierunki i blendy
Reki za to nie oddam, ale prawdopodobnie tak

Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
-

Grzesiek2507 - Members
Gdyby to bylo EU to nie byloby opcji zeby spasowalo, ale USA wydaje mi sie, ze byla tylko jedna wersja.
Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
Moj poprzedni "Europe":
-

Grzesiek2507 - Members
tak wiem ze z vento eu nie podejda
widziałem kiedys dawno bodajże na allegro aukcje i ktoś sprzedawał kratki i miał napisane ze pasują do vento us i golfa us
[ Dodano: 2013-11-11, 12:51 ]
http://xarchiwum.pl/golf-mk3-usa-jetta- ... 20513.html tutaj jest stare jakieś ogłoszenie
widziałem kiedys dawno bodajże na allegro aukcje i ktoś sprzedawał kratki i miał napisane ze pasują do vento us i golfa us [ Dodano: 2013-11-11, 12:51 ]
http://xarchiwum.pl/golf-mk3-usa-jetta- ... 20513.html tutaj jest stare jakieś ogłoszenie

- burillo
- Czytacz