dam rade sam?? mmam kompresor . jesli ktos wie co mozna zrobic z tym to prosilbym o pomoc... dzia:)Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
zderzak co z nim zrobic
witam. mam w planach przywrocic dawna czern mojego zderzaka nie jest On lakierowany po porstu byl z czarnego plastiku i chce aby byl po prostu czarnyjak oryginal. czego moge uzyc?? zamalowac to jakos
dam rade sam?? mmam kompresor . jesli ktos wie co mozna zrobic z tym to prosilbym o pomoc... dzia:)
dam rade sam?? mmam kompresor . jesli ktos wie co mozna zrobic z tym to prosilbym o pomoc... dzia:)- jacek91rosinski
- Berbeć
Rozumiem ze plastik Ci wypłowiał i chcesz zeby znow był czarny jak nowy...
Wiec, ja słyszałem (nie stosowalem) ze można opalarka przejechać i bedzie lepiej wyglądać, można tez użyć preparatu jakiegoś z K2, nie pamiętam co tam pisali, jak polakierujesz to nie bedzie jak ori z fabryki:-)
Wiec, ja słyszałem (nie stosowalem) ze można opalarka przejechać i bedzie lepiej wyglądać, można tez użyć preparatu jakiegoś z K2, nie pamiętam co tam pisali, jak polakierujesz to nie bedzie jak ori z fabryki:-)
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
nie chce go wlasnie wiesniacko lakierowac zeby niw wygladal bardziej zalosnie jak teraz. chce tylko zeby byl czarny jak wyjechal z fabryki:)
- jacek91rosinski
- Berbeć
ja np uzywam czernidlo do plastikow i opon bardzo skuteczny i trzyma sie bardzo bardzo dlugo. nanosisz i git zadnego opalania a efekt super
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
czarnidlo do zdesia i ogien z opalarka tez slyszalem lecz nie praktykowalem.natomiast uzywalem ropy i plaku efek jak nowka sztuka

Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
sitek699 napisał(a):uzywalem ropy i plaku efek jak nowka sztuka
Żwirówką jeździłeś później po tym zabiegu?
jacek91rosinski, albo pomalować strukturą do plastików

-

Karol B. - Members
nie ale zdawalo egzaminKarol B. napisał(a):sitek699 napisał(a):uzywalem ropy i plaku efek jak nowka sztuka
Żwirówką jeździłeś później po tym zabiegu?![]()
jacek91rosinski, albo pomalować strukturą do plastików
teraz tylko czarnidlo 
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
-

sitek699 - Members
jacek91rosinski, nie malowałem tym jeszcze ale wiem że tym też się robi takie rzeczy, może ktoś kto malował się wypowie... W google wpisz malowanie plastiku. Tu masz trochę info
http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=2502 
http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=2502 
-

Karol B. - Members
- Poldek
- Fanatyk