Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
zbiornik paliwa
czy jest możliwe że mam mniejszy zbiornik paliwa niż 55l?? czy to po prostu wskaźnik oszukuje mnie na około 10l. wiem że pytanie głupie ale... 

-

LTD - Czytacz
LTD wskaźniki w naszych golfach to moim zdaniem jedna wielka ściema
Jeszcze za kadencji 1.4 u mnie pokazywało bad rezerwą więc auto powinno odpalić bez problemu... A tu lipa głowiłem się co jest w końcu znajomy mechanik przyjechał i mówił żebym zalał paliwa i wskaźnikiem się nie sugerował (mechanik też jest vwmanniakiem) więc myślę że wie co mówi
Więc moim zdaniem jak najbardziej wskaźnik oszukuje 
Jeszcze za kadencji 1.4 u mnie pokazywało bad rezerwą więc auto powinno odpalić bez problemu... A tu lipa głowiłem się co jest w końcu znajomy mechanik przyjechał i mówił żebym zalał paliwa i wskaźnikiem się nie sugerował (mechanik też jest vwmanniakiem) więc myślę że wie co mówi
Więc moim zdaniem jak najbardziej wskaźnik oszukuje 
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
LTD napisał(a):na podstawie wskaźnika
Wskaznikiem sie nie sugeruj,zalej do pierwszego odbicia pistoletu,pozniej w otworze wlewu paliwa jest taki czarny dzyndzel[odpowietrznik]wcisnij go zejdzie powietrze z baku i dolewaj i znowu wcisnij i dolej az na dystrybutorze bedzie 55 l.
moj-golf/moja-golfina-t16966.html
Zapraszam do ogladania mojego golfa
Zapraszam do ogladania mojego golfa
-

krisss.79 - Badacz tematu
dzisiaj byłem na stacji zalałem do pełna weszło 35l po przejechaniu 530km czyli średnie spalanie w trybie mieszanym wychodzi 6.6l/100 trochę dużo ale nie jest tragicznie nie narzekam. Wychodzi że cały bak w takim trybie starczy na około 830km. A ty opolanin jakie masz średnie spalanie w golfie??
-

LTD - Czytacz
• Strona 1 z 1