mam klopocia, mianowicie wskaznik paliwa jest na rezerwie a pistolet przy tankowaniu odbija. dodam ze nie jest napewno pełny zbiornik.Wygląda na to ze jest zapowietrzony czy cos podobnego. Jak to najprosciej odpowietrzyc? o ile w tym tkwi oczywiscie przyczyna.. help / z góry dziekuje za kazda odpowiedz / pozdrawiam.
jak sie leje no name stacjach to tak jest ze dystrybutor tak leje ze zeby zalac z 10 litórw to trzba 10 minut poczekac jedz na inna stacje napewno bedzie dobrze
moj znajomy smiga tirem.. i mowi ze jak tankuje na tych "zwykłych " stacjach to nie raz wlasnie pistolet mu wybija a to ze wzgledu na to ze pompujesz powietrze poprostu a nie benzyne... ja bym polecil spróbowac na innej stacji podjedz do Żor na Shell ato ci osobiscie zatankuje
Hej. Też miałem podobny problem (jestem właścicielem golfika od niespełna 3 tygodni), spróbuj po włożeniu pistoletu od dystrybutora do wlewu zbiornika obrócić go (tzn.pistolet) o ok 40-50 stopni do góry i w takiej pozycji tankować - u mnie to działa