Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Chris88PL, jeśli zechciałbyś robić ten Vento front to jest jedna rzecz: co prawda używany zderzak do Vento łatwo kupić, ale używane szerokie dokładki są bardzo trudne do zdobycia i ceny powalają. Ja szukałem dwa lata a idealnych i tak nie znalazłem. Więc jeśli zależy ci na szerokiej dokładce to ten zderzak z aukcji może być niezłym rozwiązaniem. O ile dobrze będzie pasował - prawdopodobnie jeśli nie przymierzysz to się tego na 100 procent nie dowiesz.
- pablomed
- Members
Chris88PL, szkoda pieniędzy jeżeli chodzi o te cuda. Pęka jak dokładka od mapeta. powiem ci że mam ori zderzak z vento i przeszedł nie jedno dokładka tak samo. Najlepiej znaleźć zderzak ori z dokładką za 200 niż gówniany zamiennik który przy większych mrozach strzeli jak skorupka od jajka
- ventylek86
- Berbeć
pablomed napisał(a): Ja szukałem dwa lata a idealnych i tak nie znalazłem.
sa idealne
nawet nowe fabrycznie.. tylko nowa dokładka cała 500 pln-ów kosztuje w ASO byłem i sie dowiadywałem-

miras200888 - Badacz tematu
-

miras200888 - Badacz tematu
Vento i golf mają taką samą, tak mi się wydaje
Zgadam sie z Tobą, wydaje Ci się
Dokładka Vento jest dłuższa a od Golfa krótsza pasują na zatrzaski ale brzydko wygląda, zamiennie.
- muchomorek165
- Czytacz