I tu pytanie. Czy to wzmocnienie wyciągać i prostować, czy lepiej kupić i założyć nowe. Jeśli nowe, to jakich problemów mogę spodziewać, autko jest z 93 roku. Z góry dzięki za odpowiedź.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wzmocnienie zderzaka
Witam koledzy. Wczoraj moja siostra moim mułkiem uczyła się jeździć i przyłożyła przodem w mały murek. Okazało się że wzmocnienie za zderzakiem się lekko cofnęło i skręciło.
I tu pytanie. Czy to wzmocnienie wyciągać i prostować, czy lepiej kupić i założyć nowe. Jeśli nowe, to jakich problemów mogę spodziewać, autko jest z 93 roku. Z góry dzięki za odpowiedź.
I tu pytanie. Czy to wzmocnienie wyciągać i prostować, czy lepiej kupić i założyć nowe. Jeśli nowe, to jakich problemów mogę spodziewać, autko jest z 93 roku. Z góry dzięki za odpowiedź.- brusiaki
- Czytacz
jak zgiela belke to musiala troche przydzwonic w sciane...
jak niebedzie mocno wygiete to wyprostuj i dla pewnosci mozesz wspawac jakis pret dla wzmocnienia, a jak jest juz dosc duze pogiecie to kup nowa belke. problemow z wymiana wiekszych niebedzie.
jak niebedzie mocno wygiete to wyprostuj i dla pewnosci mozesz wspawac jakis pret dla wzmocnienia, a jak jest juz dosc duze pogiecie to kup nowa belke. problemow z wymiana wiekszych niebedzie.- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
musisz zdjąć zderzak i zobaczyć jak to wygląda. Ja prostowałem i nawet wyszło, ale zwróć uwagę do czego ta belka jest przykręcona(do plastyku) czy to nie jest zniszczone. Sama belka to niewiele kosztuje a całe czoło plastykowe już więcej.
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1