Witam!
Nie dawno kupiłem felgi oz superleggera 17cali 8j et35 i baaardzo ładnie to leży opony 205/45/17 z rantami ochronnymi. problem w tym, że trzeba mi z przodu wypchnąć nadkola czy jest ktoś z woj. Lubelskiego kto posiada taka maszynkę albo wie kto mógłby to wykonać najlepiej dziś.
Pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
chcesz jeździć pokraką - Twoja sprawa
https://www.facebook.com/Lubelskie.Klasyki tu zapytaj, ktoś ma na pewno
https://www.facebook.com/Lubelskie.Klasyki tu zapytaj, ktoś ma na pewno
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
fight18 napisał(a):Na pokrake mi to nie wyglada ale widze znawca z ciebie wspanialy najlepiej strzelic tekst pokraka za wysokie opony i juz nie widzac jak samochod wyglada
To może wrzuć jakieś zdjęcia auta na tych felgach? 17 z tymi oponami będą o cztery centymetry większe na średnicy od seryjnego koła i też się dziwię jak chcesz to upchnąć i że w ogóle... Ale ciekaw jestem jak to wygląda.
-

Adzios - Czytacz
fight18 napisał(a):Na pokrake mi to nie wyglada ale widze znawca z ciebie wspanialy najlepiej strzelic tekst pokraka za wysokie opony i juz nie widzac jak samochod wyglada
widziałem Golfy na różnych kołach i z różnymi oponami, wiem jak to będzie wyglądać - jak wóz drabiniasty. Jakbyś koła zawinął od innego samochodu a nie robił to ze smakiem

-

Opik - Members
tak tak oczywiście udowodnię wam ze na conti sport i na uniroyal 205.45.17 wygląda to smacznie i konkretnie a jedyny problem to tylko wypchniecie nadkoli zdjęcie będzie za nie długo wiec szykujcie się i oczywiście po wypchnięciu zejdę niżej. Tylko żeby wam tak szczeka nie opadła 

- fight18
- Czytacz
fight18 napisał(a):tak tak oczywiście udowodnię wam ze na conti sport i na uniroyal 205.45.17 wygląda to smacznie i konkretnie a jedyny problem to tylko wypchniecie nadkoli zdjęcie będzie za nie długo wiec szykujcie się i oczywiście po wypchnięciu zejdę niżej. Tylko żeby wam tak szczeka nie opadła
uh uh
no mi już opada
nie możemy się doczekać 
-

Opik - Members
Loza hejterow znow w akcji
Chlopacy maja racje, bedzie kartofel. To w koncu chcesz wypychac nadkola czy zagiac ranty? Ranty mozesz sobie nawet zaklepac mlotkiem, pare tematow o tym bylo, wiec po co kolejny.
Chlopacy maja racje, bedzie kartofel. To w koncu chcesz wypychac nadkola czy zagiac ranty? Ranty mozesz sobie nawet zaklepac mlotkiem, pare tematow o tym bylo, wiec po co kolejny.Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
-

Grzesiek2507 - Members
trochę odkop, ale rzeczywiście
195/40/17 to max przy 8J
, ja mam takie na 7,5J i to jeszcze nie jest to tak więc na 8J by się idealnie ułożyło
no ale jak to mówią ilu ludzi tyle opinii, na początku też na kartoflach jeździłem bo nie było kasy na inne
195/40/17 to max przy 8J
, ja mam takie na 7,5J i to jeszcze nie jest to tak więc na 8J by się idealnie ułożyło
no ale jak to mówią ilu ludzi tyle opinii, na początku też na kartoflach jeździłem bo nie było kasy na inne

-

makuxxx14 - Czytacz
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 9A+
- Paliwo: PB