Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wymiana zamków
Witam, mam wgniecione drzwi w moim golfie 1,8 3 dwrzwiowy, chcę kupic ze szrotu inne z takim samym kolorem, problem w tym że nie wiem czy da rade przełożyć zamek z moich starych do tych nowych i bez problemu go zamontować żeby nie było konieczności zabawy ze stacyjką nowym kluczem itd,Prosiłbym o pomoc, to pilna sprawa.P.s nie mam centralnego.
- tomek1715
- Czytacz
Tak da się i nie ma z tym problemu, jeszcze jak nie masz centralnego to sprawa banalna
Jak już kupisz z zamkiem to wystarczy, że przełożysz klamkę z wkładką ze swoich starych drzwi, jeszcze prostsze rozwiązanie 
Jak już kupisz z zamkiem to wystarczy, że przełożysz klamkę z wkładką ze swoich starych drzwi, jeszcze prostsze rozwiązanie 
-

hellaflush - Gaduła
Odkręcasz jedną śrubę trzymającą klamkę z wkładką, wyciągasz klamkę, przekładasz do nowych drzwi i sprawa załatwiona
Jak chcesz przekładać cały zamek to dodatkowo odkręcasz 3 (4?) śruby i masz zrobione wszystko jak trzeba.
Jak chcesz przekładać cały zamek to dodatkowo odkręcasz 3 (4?) śruby i masz zrobione wszystko jak trzeba.-

shift00 - Gaduła
- Rocznik: 96
- Silnik: 1.8T++
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1