Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wymiana wlewu do baku (znity gwint korka itp)
Witam. Mam pytanko jak można wymienić wlew do baku bo jest cały zgnity i zdarza sie ze jakis malutki odłamek wpadnie do baku przy odkręcaniu korka. Są jakieś reperaturki czy coś prosze o pomoc.
- tomeek2207
- Czytacz
na allegro albo szrot wycinasz i wspawujesz od środka żeby błotnika nie malować ostatnio kolega robił http://www.golf3.pl/topics6/korozja-wle ... t41067.htm masz link jak on sobie poradził domowym sposobem
[ Dodano: 2012-04-02, 19:18 ]
ach zaraz rurę chcesz wymienić zdejmij koło i tylne i tam chyba ta rura jest na opaskę do zbiornika przykręcona ale na 100 procent pewny nie jestem
[ Dodano: 2012-04-02, 19:18 ]
ach zaraz rurę chcesz wymienić zdejmij koło i tylne i tam chyba ta rura jest na opaskę do zbiornika przykręcona ale na 100 procent pewny nie jestem
- czarus21
- Badacz tematu
http://moto.allegro.pl/zbiornik-paliwa- ... 55407.html patrz tak wygląda cały zbiornik i nie wiem możne jakimś cudem wyjmiesz i przełożysz ten metalowy pierścień nie wiem pomaluj wyczyść papierem pomaluj hameride
- czarus21
- Badacz tematu
to chyba najlepiej wyjąc zbiornik
zmienic pierscien na lepszy szrotowy z golfa innego
na szrotach wywalają zbiorniki i takie tam taile
zmienic pierscien na lepszy szrotowy z golfa innego
na szrotach wywalają zbiorniki i takie tam taile
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1