i mam pytanko oglądałem nowe szyby na allegro i chciałem spytać czy ktoś może kupował ? czy te szyby to to samo co orginał czy jakiś tani zamiennik... ? co myślicie mogę kupic nowa z allegro ?
  i mam pytanko oglądałem nowe szyby na allegro i chciałem spytać czy ktoś może kupował ? czy te szyby to to samo co orginał czy jakiś tani zamiennik... ? co myślicie mogę kupic nowa z allegro ?Moderator: Moderator
 i mam pytanko oglądałem nowe szyby na allegro i chciałem spytać czy ktoś może kupował ? czy te szyby to to samo co orginał czy jakiś tani zamiennik... ? co myślicie mogę kupic nowa z allegro ?

peta1992 napisał(a):jak nie wyślą jak jest taka opcja.

a sorki faktycznie mój błąd
 a sorki faktycznie mój błąd  

palio45 napisał(a):Ja za szybę NordGlass
cord212 napisał(a):Ja 3 lata temu montowałem
GrZeChU91 napisał(a):Ja placilem w jednym golfie

od razu lepiej stara była już mocno wypiaskowana co utrudniało widoczność w słońcu...
 od razu lepiej stara była już mocno wypiaskowana co utrudniało widoczność w słońcu... 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości