Ostatni ktoś mi zawinął lusterko i niewiele z niego zostało, kupiłem na szrocie .
Jak się do tego zabrać żeby czego nie urwać?
Muszę też odkręcić zewnętrzną część do malowania tez nie bardzo wiem co i jak podwarzyć abym nie musiał znowu szukać lustra.
Lusterko elektryczne od strony pasażera wystaje nawet jakaś kostka do wpięcia tak jak w podnośniku do szyb.
Może ktoś natknął się na jakąś fotoporade może?
Dziękuje za odpowiedzi.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wymiana lusterka jak to zrobić?
Golf 3,rocznik 96, silnik ADZ, 1,8 Benzyna + Gaz, klima,ABS, wspomaganie kierownicy, elek. szyby, elek. lusterka
- alfa2
- Czytacz
chodzi mi nie o wkład lusterka ale o zewnętrzną jego obudowę którą się maluje lakierem, Jak to zdemontować?
Golf 3,rocznik 96, silnik ADZ, 1,8 Benzyna + Gaz, klima,ABS, wspomaganie kierownicy, elek. szyby, elek. lusterka
- alfa2
- Czytacz
wielkie dzięki kolego, rozebrałem . Dokładnie tak jak piszesz poszło ok, teraz tylko go muszę przemalować i dobrze skleić na klej
- alfa2
- Czytacz
witam jak zdjąc lusterko od kierowcy, krok po kroku:)całośc kompletnie zdemontować.niestety zostało złamane i chce je wymienić
[ Dodano: 2013-01-03, 19:17 ]
a może ktos ma na sprzedaż lewe lusterko do golfa 3,z okolic torunia
[ Dodano: 2013-01-03, 19:17 ]
a może ktos ma na sprzedaż lewe lusterko do golfa 3,z okolic torunia
-

BOYANKA - Berbeć
Obojętnie czy masz elektryczne czy manualne musisz zdjąć boczek drzwi. Do zdemontowania sterowania odkręcasz układ linek jak masz manualne lub rozpinasz kostkę elektryczną a następnie zdejmujesz od środka drzwi czarny plastikowy trójkąt lusterka. Ciężko schodzi bo ma trzy bolce na wcisk. Pod trójkątem masz trzy śruby, odkręcasz je i masz lusterko odkręcone. Czasem się zassie na drzwiach od zewnątrz i trzeba troszkę pokiwać nim.
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1