Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wymiana klosza w przeciwmgielnych
Witam mam takie pytanie jest taka opcja zeby wymienic same klosze od przeciwmgielnych bo mam pomaranczowe a chce miec białe a jak ogladałęm te swiatła to wyglada tak jak by ten kosz był przyklejony i próbowałem go oderwac ale nie chce odejsc.
- raf.corp7
- Czytacz
raf.corp7 napisał(a):od przeciwmgielnych bo mam pomaranczowe
Jak to pomarańczowe
Hmm a to są ori przeciwmgielne
Jeśli tak, to opalarka lub suszarka, klej podgrzać i podważyć DELIKATNIE i powinno odejść, można też wsadzić do gorącej wody... ale weź pokaż ten "pomarańczowy" klosz bo jestem ciekaw
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
raf.corp7 napisał(a):[url=http://images40.fotosik.pl/1950/1b269be40045f106m.jpg]Obrazek[/URL]
tu nie sa takie pomarańczowe ale jak w nocy zaswiece to na pomarańczowo daja fajnie to wyglada ale jakos wole białe przydymione![]()
[ Dodano: 2013-02-17, 19:54 ]
nie wiem czy to sa oryginalne bo takie kupiłem
Zapewne żółta folia na halogenach (przeciwmgłowych), u mnie też po włączeniu daje lekko pomarańczowe światło
Może tego nie widać na samych halogenach, ale na oświetlanym obiekcie już tak
A jeśli to oryginalne żółte, a nie folia, to sprzedaż za całkiem dobre pieniążki, bo to raczej rarytas, wtedy możesz kupić sobie zwykłe białe i ewentualnie przydymić. W rozklejanie ori żółtych bym się nie bawił, lepiej sprzedać w całości, o ile to wgl są ori żółte, a nie tylko folia 
-

saszelqq - Members
- Rocznik: 1981
- Silnik: 1.1 GG
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Jesli to folia, to po prostu zdzierasz, bo jest od zewnatrz, nic nie uszkodzisz, chyba ze upuscisz halogen 

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1