Jak w temacie.
Szerokości
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Re: wymiana klapy bagażnik, czy klapa z hatchbacka wchodzi d
Jeśli chodzi o to czy z 3D pasuje do 5D, to oczywiście ze tak 

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
BartheZz_3 napisał(a):Jeśli chodzi o to czy z 3D pasuje do 5D, to oczywiście ze tak
Tak na szybko pisałem i o to chodziło
Właściwie to muszę się włamać do niego bo dałem ciała i pozwoliłem przy wymianie akku żeby mi alarm zamknął auto z kluczykiem w środku
Czy metoda na piłkę tenisową do zamka o której słyszałem jest realna ? Dzisiaj z teściem specjalistą-od-wszystkiego
próbowaliśmy drutami pod szyba do zamka albo pod drzwiami do wichajstra wew. drzwi ale sie nie udało 
a klapa do wymiany tylna jest (między innymi eh..) wiec moze droga szyby było by szybciej bez płacenia ślusarzowi

- przemke
- Badacz tematu
Jeśli klapa do wymiany to uzbrój się w ulubiony kijek prawdy i dajesz 

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
hehe no zobaczymy bo być może nic nie będę zmieniał i będę musiał go sprzedać bo niestety mam brak czasu kompletnie na zabawy nie tyle funduszy (serca do niego nie straciłem !
)
Teściu zaproponował dorobienie kluczyka ze zdjęcia drugiego! Drugi kluczyk jest gdzie indziej ale jak doślą mi zdjęcie to ponoć "na milion procent" kumpel dorobi mu kluczyk z samego zdjęcia :hyhy Zobaczymy
)Teściu zaproponował dorobienie kluczyka ze zdjęcia drugiego! Drugi kluczyk jest gdzie indziej ale jak doślą mi zdjęcie to ponoć "na milion procent" kumpel dorobi mu kluczyk z samego zdjęcia :hyhy Zobaczymy
- przemke
- Badacz tematu
Witam. A ja mam pytanie z serii tylnej klapy, ale takie czy ktoś próbował załadować do golfa III klapę z golfa III żeby ją przewieźć? Muszę moją wymienić a "nową" przetransportować do siebie swoim autem (golf III, 3-drzwiowy) i pytanie czy ktoś wie, czy taka klapa się zmieści do środka żeby ją przewieźć? Próbował ktoś?
- artnet
- Berbeć
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1598
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1