Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wymiana błotników na owalne kierunkowskazy
Witam, mam pytanie czy w naszych mk3 można przednie błotniki które mają kwadratowe kierunki wymienić na takie które mają owalne? I czy po ich założeniu, podłączeniu wszystko bedzie cacy?
- zenekbrudny
- Czytacz
Re: Wymiana błotników na owalne kierunkowskazy
zenekbrudny napisał(a):Witam, mam pytanie czy w naszych mk3 można przednie błotniki które mają kwadratowe kierunki wymienić na takie które mają owalne? I czy po ich założeniu, podłączeniu wszystko bedzie cacy?
Bez problemu mozesz taki zabieg zrobić, wszystko pasuje
Owalne kierunki wychodziły w Golfach od 96r.
Uwazaj na słabe podróbki błotników ktore cięzko spasowac
-

K@mil - POMOCNIK

jeżeli bede kupować blotniki to na pewno uzywane jak już a pozniej pod kolor auta je pomaluje i wstawie 

- zenekbrudny
- Czytacz
śmiało możesz wstawiać błotniki z owalnymi kierunkami. Nad uzywkami bym sie zastanowił czy nie lepiej nowe 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
hanawald napisał(a):śmiało możesz wstawiać błotniki z owalnymi kierunkami. Nad uzywkami bym sie zastanowił czy nie lepiej nowe
uwierz - lepiej używane w dobrym stanie. Te zamienniki są o kant tyłka potłuc, nic nie pasuje i bez kombinacji się nie obejdzie
koper14 napisał(a):ale to nie musze nic wymieniac ani nic, bo mam ten sam problem, chce kupic blotniki ale tylko sa z owalnymi a ja mam kwadratowe...
wymienić będziesz musiał kierunkowskazy boczne
i to wszystko-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik napisał(a):hanawald napisał(a):śmiało możesz wstawiać błotniki z owalnymi kierunkami. Nad uzywkami bym sie zastanowił czy nie lepiej nowe
uwierz - lepiej używane w dobrym stanie. Te zamienniki są o kant tyłka potłuc, nic nie pasuje i bez kombinacji się nie obejdziekoper14 napisał(a):ale to nie musze nic wymieniac ani nic, bo mam ten sam problem, chce kupic blotniki ale tylko sa z owalnymi a ja mam kwadratowe...
wymienić będziesz musiał kierunkowskazy bocznei to wszystko
Opik wyczerpał odpowiedz
mogę tylko potwierdzić jego słowa.- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1