Czy jak kupie pomalowany błotnik to dam rade to samemu wymienić? To jest skrecane tylko?
Spasuje sie to ?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
spokojnie sam wymienisz , pamietaj aby kupic lepiej ori uzywke , a nie nowy nieorginalny bo za cholere nie spasujesz go ładnie z drzwiami ,,,
-

shark88 - Czytacz
Ja kupiłem nowy za 220 zł i szło w miare z zakladaniem . Z wyglądu nawet ładny.
Z tego co pamietam to na rogach masz zaczepy, z góry i z dołu chyba po 3 śruby. Zatrzaski również są (z góry) . Pamietaj że podłużnice muszą być proste i wzmocnienie musi być też idealne, inaczej nie założysz równo zderzaka.
To na tyle jesli chodzi o przód.
Z tego co pamietam to na rogach masz zaczepy, z góry i z dołu chyba po 3 śruby. Zatrzaski również są (z góry) . Pamietaj że podłużnice muszą być proste i wzmocnienie musi być też idealne, inaczej nie założysz równo zderzaka.
To na tyle jesli chodzi o przód.
Mój golfik
-

slawek5t - Members
-

beny5300 - Gaduła
spokojnie sam wymienisz , pamietaj aby kupic lepiej ori uzywke , a nie nowy nieorginalny bo za cholere nie spasujesz go ładnie z drzwiami ,,,
Mi sie udalo spasowac, wiec nie ori z trudem ale tez daja rade...
Pomijajac ze sa cienkie jak papier
Wymiana latwa

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Zwi3rzu napisał(a):Podobno te białe z allegro sa calkiem przyzwoite i nie takie cienkie
Zamowilem dwa, jeden przy niewielkim wypadku pogniotl sie jak papier, reszta ori karoserii lekko sie wykrzywila, poza tym, trzymajac ori blotnik wiesz co trzymasz, a trzymajac ten z Allegro to zyletka, sie pocialem nawet tym

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1