Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wosk,mleczko itd
witam chciałbym na zime zabezpieczyc lakier jakims woskiem lub mleczkiem ale przez polerke reczną czy mozecie mi polecic jakis dobry wosk paste mleczko dostepne w sklepach nie przez internet dzieki
- golfstorm
- Berbeć
Tak w wielkim skrócie:
Ręcznie to się konia yyyy głaszcze.
Jest multum tematów na tym forum, i wielu innych.
Polecam kosmetykaaut.pl
Ręcznie to się konia yyyy głaszcze.
Jest multum tematów na tym forum, i wielu innych.
Polecam kosmetykaaut.pl

- Lobus
- Ekspert
Ja tylko piszę co wiem z własnego doświadczenia, też mi się wydawało, że wosk jest ok itp ale dopóki nie zobaczyłem swojego lakieru po polerce dopóty sądziłem że wosk jest ok.
Ale jak nie chcesz robić renowacji lakieru to kup byle jaki wosk, a najlepiej tak który najłatwiej się nakłada, bo się nie narobisz a efekt i tak i tak będzie taki sam
Ale jak nie chcesz robić renowacji lakieru to kup byle jaki wosk, a najlepiej tak który najłatwiej się nakłada, bo się nie narobisz a efekt i tak i tak będzie taki sam

- Lobus
- Ekspert
oj ja też kombinowałem z woskami, pastami itp. Dopiero jak zrobiłem polerkę to teraz tylko zwykły szampon do mycia z woskiem i autko lśniLobus napisał(a):też mi się wydawało, że wosk jest ok itp ale dopóki nie zobaczyłem swojego lakieru po polerce dopóty sądziłem że wosk jest ok.

-

prezesik - Members
• Strona 1 z 1