Witam - pomocy / dwa tematy
1. Posiadam golfa 3 - jadąc / poczułem na rękach krople deszczu (małe) skąd one mogą być ?
nie posiadam szyberdachu. ( szukałem jakieś dziury nic nie znalazłem)
Pomocy
2. leci mi woda równiesz z drzwi (na dole) lekko się sączy tak jak by uszczelka pusciła ale nic nie widać ? pomocy
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
kolego nie ten temat
[ Dodano: 2009-07-10, 11:56 ]
zdjał bym tapicerke z dzwi i zobaczył czy czasem nie ma dziur ,ale watpie zeby woda od dołu doleciała az na wysokosc reki
[ Dodano: 2009-07-10, 11:56 ]
zdjał bym tapicerke z dzwi i zobaczył czy czasem nie ma dziur ,ale watpie zeby woda od dołu doleciała az na wysokosc reki
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
przeczyścić kanaliki odpływowe w podszybiuCZUKES napisał(a):2. leci mi woda równiesz z drzwi (na dole) lekko się sączy tak jak by uszczelka pusciła ale nic nie widać ? pomocy
tu masz podobny temat
http://www.golf3.pl/topics6/woda-pod-dy ... .htm#70441coś Ci się przewidziało heheCZUKES napisał(a):1. Posiadam golfa 3 - jadąc / poczułem na rękach krople deszczu (małe) skąd one mogą być ?
nie posiadam szyberdachu. ( szukałem jakieś dziury nic nie znalazłem)
niemożliwe chyba że miałeś otwarte oko i zawiało z zewnątrz-

marcinkoz2910 - Members
10 razy temat wałkowany ehhh
A może Ty masz cabrio he i Ci pada deszcz bo to nie jest możliwe bo niby skąd ? by miało Ci kapać na ręce ...
Co do drzwi to tak troche mało precyzyjnie napisałeś jak leci z drzwi jak je otworzysz to leci z odpływów ... po to one tam są .... woda płynie po szybie spływa po niej i wlatuje do środka drzwi (jeszcze nie widziałem takiej uszczelki która by 10 czy tam 15 lat dalej nie puszczała wody do środka
i wylatuje dołem ... masz tam takie prostokątne wycięcia ...
A może Ty masz cabrio he i Ci pada deszcz bo to nie jest możliwe bo niby skąd ? by miało Ci kapać na ręce ...
Co do drzwi to tak troche mało precyzyjnie napisałeś jak leci z drzwi jak je otworzysz to leci z odpływów ... po to one tam są .... woda płynie po szybie spływa po niej i wlatuje do środka drzwi (jeszcze nie widziałem takiej uszczelki która by 10 czy tam 15 lat dalej nie puszczała wody do środka
i wylatuje dołem ... masz tam takie prostokątne wycięcia ...- morsdicti
- Members
witam
tak odpisując niepomagacie wcale więc lepiej niepiszcie bo to jest brak szacunku macie takie same samochody i jak macie problem to piszecie pomocy a teraz głupie żarty!!!!!!!!!!!!!! a teraz zamiast pomóc kręcicie sobie beke.
tak odpisując niepomagacie wcale więc lepiej niepiszcie bo to jest brak szacunku macie takie same samochody i jak macie problem to piszecie pomocy a teraz głupie żarty!!!!!!!!!!!!!! a teraz zamiast pomóc kręcicie sobie beke.
- mipi
- Czytacz
• Strona 1 z 1