Temat pewnie już wielokrotnie powtarzany, dlatego proszę o przeniesienie do właściwego. Otóż uporałem się z wodą od strony pasażera z przodu, teraz pojawiła się woda z przodu od strony kierowcy i z tyłu od strony kierowcy. Auto posiada szyberdach. Z przodu zapewne będzie to rurka która wyszła z kolanka i moje pytanie jak najłatwiej dostać się do odpływu? Z tyłu woda dostaje mi się jakoś koło lampy i pewnie ścieka w stronę "dziobu" dlatego z tyłu dywanik pływa. I tu moja prośba jak to wyeliminować. Proszę o wszelkie pomysły.
Pozdrawiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Kolego jeśli chodzi o szyber i jego "odwodnienie" to średnio pomogę.
Ale sprawdź dla pewności gumy pod podłogą u kierowcy i za nim muszą być 2 pod kierowcą i dwie za nim.
Czy te gumy trzymają, czy wokół nich nie jest spruchniałe.
Ja niby u kierowcy podłogę miałem fajną dobrą podłogę, ale jak podłubałem śróbokrętem to okazało się jaki tak śrut jest...
Ale sprawdź dla pewności gumy pod podłogą u kierowcy i za nim muszą być 2 pod kierowcą i dwie za nim.
Czy te gumy trzymają, czy wokół nich nie jest spruchniałe.
Ja niby u kierowcy podłogę miałem fajną dobrą podłogę, ale jak podłubałem śróbokrętem to okazało się jaki tak śrut jest...
-

drewnom - Badacz tematu
Mario, zajrzyj do mnie do tematu, opisałem u siebie przyczynę pojawiania się u mnie wody, zbadaj to i u siebie, może akurat też to będziesz miał, pozdro. 

Oficjalny fanpejdż!
-

Tajg3r - Gaduła
- Rocznik: 93
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Dzięki za wskazówki. Zbadam to na pewno
[ Dodano: 2014-05-19, 14:40 ]
Zajrzałem tu i tam, co śmieszne teraz były niesamowite ulewy i sucho w aucie... Nie rozumiem już tego. Ten typ już chyba tak ma. Oby na razie nie leciało.
[ Dodano: 2014-05-19, 14:40 ]
Zajrzałem tu i tam, co śmieszne teraz były niesamowite ulewy i sucho w aucie... Nie rozumiem już tego. Ten typ już chyba tak ma. Oby na razie nie leciało.
Mario
- Mario1987
- Czytacz
• Strona 1 z 1