Mi tez walnoł zamek od strony kierowcy i też myślałam ze skonczy sie na dodatkowym komplecie kluczy. Nie szukaj wkładki podjedz do jakiegos warsztatu który zajmuje sie naprawa zamków i stacyjek i ci to zrobią , u mnie koleś coś pomajstrował zajeło mu to 30 minut i zostalam prz swoim komplecie kluczy. A dodam ze bebenek z zamka wychodzil mi z klamki wogule nie krecil i nie dało sie w zaden sposob auta zamknąć. Szkoda ze z wawy nie jestes dałabym ci super namiar.
no wlasnie u mnie jak wkladalem kluczyk od strony pasazera to patrze zamek razem z kluczem uciekl z klamki coprawda strona pasazera jest mi troche zbedna ale czasami sie przydaje no i padlo ze juz najlepiej wszystkie wymienic bo i tak nei mam klucza do klapy
Naznaczony, puki to nic pilnego...rozejrzyj sie za warsztatem który naprawia zamki i stacyjki , popytaj jak to wyglada. Kluczyk zawsze możesz dorobić.....mowisz ze nie masz od klapy to juz chyba miales cos majstrowane bo ja jednym otwieram wszystko i nie potrzebuje dodatkowego do klapy.
no majstrowane bylo na pewno bo mam po 2 do stacyjki oryginalne a drugie 2 sa bez znaczka do zamkow ale do klapy zaden nie pasuje chyba ze klapa byla wymieniana