Czy są jakieś w sklepach nowe uszczelki? bo na allegro nic nie znalazłem, a z używkami to też może być ryzyko że będzie puszczała powietrze...Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Uszczelki drzwi
Cześć. Piszę do was z takim problemem, jak jadę szybciej to słyszę wyraźny szum. To jest szum z uszczelek przednich drzwiach od strony kierowcy i pasażera
Czy są jakieś w sklepach nowe uszczelki? bo na allegro nic nie znalazłem, a z używkami to też może być ryzyko że będzie puszczała powietrze...
Czy są jakieś w sklepach nowe uszczelki? bo na allegro nic nie znalazłem, a z używkami to też może być ryzyko że będzie puszczała powietrze...-

golf 1.4 - Gaduła
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
bez problemu są dostępne pasujące uniwersalne, ale nie umiem podać ci jaki typ bo poszedłem do sklepu to normalnie kupiłem "na metry" po dobraniu przez porównanie ze starą. Masz tu przykładową stronkę z wymiarami
Jest jeszcze druga kwestia czy drzwi są właściwie spasowane
Jest jeszcze druga kwestia czy drzwi są właściwie spasowane
- pablomed
- Members
na moje to bardziej zawiasy drzwi ktore po latach sie wyrabiaja i same drzwi opadaja dlatego drzwi juz nie dociskaja tak jak powinny a powietrze znajdzie zawsze jakas droge by sie przedostac ... szukaj przyczyny w zawiasach a nie w uszczelce takie moje zdanie
to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
• Strona 1 z 1