Urwany odblask ://

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Urwany odblask ://

Postprzez Przemek21 » 3 sie 2013, o 13:55

Siemano. Dziś urwał mi się ten odblask Obrazek

Widać, że poprzedni właściciel już tam grzebał coś, bo te dwa zaczepy są ułamane po lewej stronie...

Teraz pytanie jak to przykleić? Spróbowałem silikonem, po 20 minutach sprawdziłem czy trzyma i dupa :/ Dałem jeszcze raz i poczekam z 2 godziny.. A jak to nie pomoże? Prosze o pomoc!
Przemek21
Czytacz
 
Posty: 141
Dołączył(a): 7 kwi 2013, o 18:04
Lokalizacja: PZL

Urwany odblask ://

 

Postprzez hellaflush » 3 sie 2013, o 14:18

Kupić nowy.
Avatar użytkownika
hellaflush
Gaduła
 
Posty: 802
Dołączył(a): 10 maja 2012, o 17:02
Lokalizacja: 71

Postprzez Gofer » 3 sie 2013, o 14:41

hellaflush napisał(a):Kupić nowy.


Też jestem tego zdania. Wyjdzie taniej niż kupno silikonu ;-)
Przykładowy link :

http://allegro.pl/blenda-zaslepka-halog ... 02207.html

Tylko delkatnie z montażem, bo za tą cenę to może rozpaść się od samego patrzenia ;-)
Avatar użytkownika
Gofer
Gaduła
 
Posty: 607
Dołączył(a): 4 lut 2009, o 08:50
Lokalizacja: EL ... LX

Postprzez Przemek21 » 3 sie 2013, o 14:54

Panowie , ale te zatrzaski mi się urwały nie przy blendzie tylko tam od środka. No, ale już jest OK. Dałem na silikon i po ponad godzinie trzyma się jak byk. Temat można zamknąć.
Przemek21
Czytacz
 
Posty: 141
Dołączył(a): 7 kwi 2013, o 18:04
Lokalizacja: PZL


- - -



Powrót do Nadwozie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość