Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Urwane zaczepy odbłyśnika w lampie
Mam urwane dwa zaczepy odbłyśnika w każdej z lamp, chodzi o te od ręcznej regulacji, od elektrycznych silownikow są całe. Idzie gdzieś dokupić te plasticzki? To są konkretnie te plastiki z kulką na końcu, nakrecane na śruby regulacyjne
- tomek3815
- Czytacz
tomek3815, do golfa III nie sa produkowane te elementy. Masz 3 wyjścia.
Pierwsze zdjąć szkła z reflektorów po ogrzaniu i próbowac plastyki pokleić, ja je pooblewałem klejem dwuskładniokowym i się trzymają wiele lat.
Drugie wyjście poszukać na szrocie robitych reflektórów i wyjmowac co trzeba
Trzecie - nowe lampy.
Pierwsze zdjąć szkła z reflektorów po ogrzaniu i próbowac plastyki pokleić, ja je pooblewałem klejem dwuskładniokowym i się trzymają wiele lat.
Drugie wyjście poszukać na szrocie robitych reflektórów i wyjmowac co trzeba
Trzecie - nowe lampy.
- pablomed
- Members
Jeszcze spróbuje dorobić takie cos bo lampy mam eleganckie to bez sensu kupować new. Ale dzięki koledzy za odpowiedzi
[ Dodano: 2014-02-16, 21:02 ]
Dorobiłem te zaczepy ale przy rozklejaniu lewej lampy pękło szkło... Mniejsza o to. Teraz mam dylemat czy szukać szkła czy kupić lampe uzywke ale tu jest problem bo auto potrzebuje na wtorek a szkła ani lampy z Krakowa ani widu ani słuchu. Albo spróbuje w pracy zamówić cale lampy zamienniki tyc i zaloze i będzie z głowy
[ Dodano: 2014-02-16, 21:02 ]
Dorobiłem te zaczepy ale przy rozklejaniu lewej lampy pękło szkło... Mniejsza o to. Teraz mam dylemat czy szukać szkła czy kupić lampe uzywke ale tu jest problem bo auto potrzebuje na wtorek a szkła ani lampy z Krakowa ani widu ani słuchu. Albo spróbuje w pracy zamówić cale lampy zamienniki tyc i zaloze i będzie z głowy
- tomek3815
- Czytacz
• Strona 1 z 1