da sie to jakos wymienic ? czy trzeba caly pas wymienic? no i czy ewentualnie w nowym pasie jest ten element, a mzoe jest jaksi inny sposob holowania bez zdejmowania zderzaka ?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Ułamane ucho holownicze przednie
tak jak w temacie jak z tym sobie poradzic? problem w tym ze jest ulamane w tej gruszcze gdzie powinien wchodzic w gwint i nie ma jak wyciagnac
da sie to jakos wymienic ? czy trzeba caly pas wymienic? no i czy ewentualnie w nowym pasie jest ten element, a mzoe jest jaksi inny sposob holowania bez zdejmowania zderzaka ?
da sie to jakos wymienic ? czy trzeba caly pas wymienic? no i czy ewentualnie w nowym pasie jest ten element, a mzoe jest jaksi inny sposob holowania bez zdejmowania zderzaka ?VW GOLF III 1.9 GTD-"Alfredzik Project"
-

Naznaczony - Czytacz
lewy gint to jak wkrece gwintownik i bede krecic w prawo to bedzie sie wykrecac o ile odbrze pamietam ?
VW GOLF III 1.9 GTD-"Alfredzik Project"
-

Naznaczony - Czytacz
oby udalo mi sie to zrobic bo ta sruba jest ulamana tak troche po stozku, niestety teraz na urlopie jestem i nie mam dostepu do garazu i moze jest jakis konwencjonalny sposob holowania gdyby cos na trasie mnie spotkalo przed zrobieniem tego ?
-

Naznaczony - Czytacz
o dzieki przyda sie, bo dopiero za tydzien bede to robic uff....
-

Naznaczony - Czytacz
• Strona 1 z 1