mam problem mały: podczas jazdy gdy jest nierówna jezdnia (konkretnie jakies male wyboje) z tylu samochodu slysze jakby sie cos tukło, w garazu otworzylem klape wyciagnalem wszystko z bagażnika i z pustym to samo zrobilem i sie przejechalem i tez sie tuklo nadal, ale podejrzewam ze to moze byc silownik od klapy bo jak ja otworzylem to silownik (a mianowicie jego glowka) ktory jest zamocowany u gory przy klapie jest troszke luźny. co wy o tym sadzicie czy to moze byc wina tego SILOWNIKA???????????? prosze doradzcie mi cos!!!! ale jeszcze bede probowal go wymontowac i sprobowac przejechac sie bez SILOWNIKOW i sprawdze czy tez sie tak bedzie tuklo, tylko powiedczi mi czy nie bedzie problemow z demontarzem silownikow?????????? pozdrawiam wszystkich uzytkownikow GOLFA i czekam na posty z radamiModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Tylna KLAPA (siłownik)???
Witajcie
mam problem mały: podczas jazdy gdy jest nierówna jezdnia (konkretnie jakies male wyboje) z tylu samochodu slysze jakby sie cos tukło, w garazu otworzylem klape wyciagnalem wszystko z bagażnika i z pustym to samo zrobilem i sie przejechalem i tez sie tuklo nadal, ale podejrzewam ze to moze byc silownik od klapy bo jak ja otworzylem to silownik (a mianowicie jego glowka) ktory jest zamocowany u gory przy klapie jest troszke luźny. co wy o tym sadzicie czy to moze byc wina tego SILOWNIKA???????????? prosze doradzcie mi cos!!!! ale jeszcze bede probowal go wymontowac i sprobowac przejechac sie bez SILOWNIKOW i sprawdze czy tez sie tak bedzie tuklo, tylko powiedczi mi czy nie bedzie problemow z demontarzem silownikow?????????? pozdrawiam wszystkich uzytkownikow GOLFA i czekam na posty z radami
mam problem mały: podczas jazdy gdy jest nierówna jezdnia (konkretnie jakies male wyboje) z tylu samochodu slysze jakby sie cos tukło, w garazu otworzylem klape wyciagnalem wszystko z bagażnika i z pustym to samo zrobilem i sie przejechalem i tez sie tuklo nadal, ale podejrzewam ze to moze byc silownik od klapy bo jak ja otworzylem to silownik (a mianowicie jego glowka) ktory jest zamocowany u gory przy klapie jest troszke luźny. co wy o tym sadzicie czy to moze byc wina tego SILOWNIKA???????????? prosze doradzcie mi cos!!!! ale jeszcze bede probowal go wymontowac i sprobowac przejechac sie bez SILOWNIKOW i sprawdze czy tez sie tak bedzie tuklo, tylko powiedczi mi czy nie bedzie problemow z demontarzem silownikow?????????? pozdrawiam wszystkich uzytkownikow GOLFA i czekam na posty z radamiTaki PUNKCIK nic Cię nie kosztuje 

- marpas86
- Berbeć
amortyzatory albo poduszki amortyzatorów.Ewentualnie tuleje.Albo podskakuje ci tylna półka...
Lifty od klapy raczej nie.
Lifty od klapy raczej nie.
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members
stukanie ztyłu
A ja myślę,że masz luźne koło zapasowe,lub lewarek,albo klucz od kół,coś tarabani przy zapasie
- kali
- Czytacz
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.6 AEE
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1