Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
tablica rejestracyjna
Po wypadku mam strasznie pogięta tablicę rejestracyjną i jak mi zrobią auto to będzie wstyd z taką wyjeżdżać na miasto.... Czy da sie jakimś sposobem ją wyprostować żeby przyzwoicie wyglądała? Czy poprostu zostaje mi wymiana tablic w urzędzie miasta?
- milutkaa
- Badacz tematu
Leito napisał(a):Jeśli są mocno pogięte to ja bym je wymienił. Niezbyt ładnie by wyglądały na uszykowanym aucie
Narazie fundusze mi nie pozwalają żeby doprowadzić je do takiego stanu jak było wcześniej "Złożę" je aby nadawało się do jazdy a na wiosnę będę działać dalej
nie używamy wulgaryzmów
Ostatnio edytowano 15 gru 2008, o 21:45 przez milutkaa, łącznie edytowano 1 raz
- milutkaa
- Badacz tematu
wyklep tak aby byla prosta, w zasadzie nigdy nie bedzie czysta (jesli to ta z przodu) i po jakims czasie sie przywyczaisz i nie bedzie roznicy.milutkaa napisał(a):Leito napisał(a):Jeśli są mocno pogięte to ja bym je wymienił. Niezbyt ładnie by wyglądały na uszykowanym aucie
Narazie fundusze mi nie pozwalają żeby doprowadzić je do takiego stanu jak było wcześniej "Złożę" je aby nadawało się do jazdy a na wiosnę będę działać dalej
nie używamy wulgaryzmów
- seb
ja swoja po stluczce potraktowalem kamieniem na murku, wocinac tablice w szmatke i mozna stukac az prosta bedzie 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
prosze efekty...tylko tablica troche brudna jest
cala gorna czesc litery P byla wgnieciona 
cala gorna czesc litery P byla wgnieciona 
Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP