Goral1985, ja tez mam LC6V co jakiś czas mieszam sobie troche farby na zaprawki itp i zawsze mam LC6V. LC6P jest troszke jaśniejszy może masz już troszke wyblakły lakier skoro taki wychodzi.
A z którego roku masz golfa bo LC6V wychodził tylko w 92-93' a LC6P od 95' wzwyż
Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Radi mk3 napisał(a):Goral1985, ja tez mam LC6V co jakiś czas mieszam sobie troche farby na zaprawki itp i zawsze mam LC6V. LC6P jest troszke jaśniejszy może masz już troszke wyblakły lakier skoro taki wychodzi.
A z którego roku masz golfa bo LC6V wychodził tylko w 92-93' a LC6P od 95' wzwyż
Moj golfik jest z 93roku
juz wiem dlaczego nie widac roznicy,moj golfi byl bity lewy bok a ktos 90% samochodu ktos pomalowal LC6P i dlatego na nalepce jest LC6V
zaleazlem kawalek gdzie jest oryginalny kolor i LC6V jest troszke jasniejszy!!!!!!-

Goral1985 - Badacz tematu
ja mam tak zaklejoną szparę w klapie z racji tego, że blacha pod uszczelką szyby jest przegnita i woda lała się do klapy, ale to rozwiązanie na krótką metę bo silikon z czasem twardnieje i zaczyna odstawać poza tym silikon reaguje z lakierem i po jakimś czasie odchodzi razem z farbą i zostawia jeszcze gorsze ślady
ciekawym rozwiązaniem jest ta uszczelka na szybę
ciekawym rozwiązaniem jest ta uszczelka na szybę
'94 Golf SAVOY 1.8 ABS
-

TRD - Czytacz