Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Szyba nowa czy używana ?
Muszę wymienić szybę czołową w moim Golfiku. Zastanawiam się tylko czy kupić nową szybę, czy też lepsza będzie oryginalna szyba używana kupiona na szrocie 

Rafał Ł.
- Digifant
- Czytacz
Digifant, też zmieniałem szybe czołową i bez wachania zdecydowałem się na nową pamiętaj że używka może mieć mikro pęknięcia i po mieśiącu pujdzie dalej i Cię szlak trafi dasz za szybe na szrocie 200 może 150 zł kupisz klej dotego robocizna i dużo taniej nie wyjdzie ja dałem za zieloną z pasem przeciw słonecznym i montażem 360 zł choć był taki co wołał 470 zł najpierw podzwoń po szklażach i poruwnaj ceny a dotego masz gwarancie na szybe życze dobrej decyzji pozdrawiam 

-

marko1967 - Members
Digifant, jest jeszcze jeden istotny fakt mianowicie wszyba uzywana ma rysy a to przy dobrej słonecznej pogodzie powoduje zalamanie sie światła i jego rozproszenie, jednym zdaniem bardziej razi słonko, wiec tez jestem za nową szybka, ma ona bezpośredni wpływ na bezpieczenstwo, musisz miec dobrą widoczność, pozdro
- opolanin
• Strona 1 z 1