siemka
mam maly problem z szerokim hokejem
kupilem u MAPETA wszystko bylo cacy - wyginal siem wyginal rysowal po drodze na nierownosciach wsio cacy
ostatnio jednak bylem na przegladzie i musialem go zdjac bo gosciu nie mogl wjechac na podnosnik przez rolki zdjalem go przeglad przeszedl zajezdzam do domu zakladam spowrotem i pokazal sie problem
przy krawedziach zderzaka przy kolach cacy czas sie odpina. macie moze jakis sprawdzony sposob jak zrobic zeby siedzial na swoim miejscu a jednoczesnie zeby mozna bylo go zdjac szybko i bez problemow??
z gory dziekuje za pomoc
pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
ja mialem tak samo z hokeyem, poprostu pod ostatni zaczep przy kole wsadzilem niewielka gumowa podkladke i wszystko bylo dobrze 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
saladrus napisał(a):jak zdjąć hokey żeby go nie uszkodzić
Jak najszybciej...
w sumie hmmm ciężko jest go zdjąć coś uszkadzając. Ale jak już tak to wejdź pod auto i po kolei podważaj zaczepy i wypychaj go na zewnątrz 
-

$kubi - Gaduła
ha mam hokej na 4 śrubki przykręcony.. dwie na środku i jedna po bokach
jest ok.. dodam ze śrubki krece rekami więc szyko sie je odkręca....
Co to zdejmowania to jeśli są problemy to trzeba
Co to zdejmowania to jeśli są problemy to trzeba
$kubi napisał(a):Ale jak już tak to wejdź pod auto i po kolei podważaj zaczepy i wypychaj go na zewnątrz
-

Legionista - Members
przy sciąganiu to tylko płaski srubokret i trzeba pokoleji podwazac zaczepy innej opcji nie ma
ps ale lepiej sobie po załozenu wkrecic ze 2wa wkrety zeby komus sie nie przyklejił do reki

ps ale lepiej sobie po załozenu wkrecic ze 2wa wkrety zeby komus sie nie przyklejił do reki

-

TOMEK 84 - Members
Legionista napisał(a):ha mam hokej na 4 śrubki przykręcony.. dwie na środku i jedna po bokach
Co to zdejmowania to jeśli są problemy to trzeba$kubi napisał(a):Ale jak już tak to wejdź pod auto i po kolei podważaj zaczepy i wypychaj go na zewnątrz
i nie tylko ty tak masz
tez mam na srubeczki bo kurde polamana mam ta listwe do mocowania tam.
- v1rooz
- Members
a ja mam fabrycznie hokej przykrecony do prawego nadkola 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
na wkręty nie polecam, bo od razu się połamie jak zaczepicie, mój często się wypina jak zaczepiam o trawę, np na wstecznym, a w końcowe zaczepy na bokach mam wsadzone po kawałku papieru złożonego kilka razy aby był grubszy, taki klinik 

Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe