Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
swiatło lewe drży w nowych lampach soczewkowych
panowie o co chodzi z tym ze jak jade po dziurach albo jak ruszam to lewe swiatło mi drży zaglądałem do zarówki to nie ma zbytnio luzów zadnych. podpowiedzcie co to moze byc a i lampa jest dobrze dokręcona.
- 360st0pni
- Czytacz
Sproboj kupic jakies tanie badziewie w markecie pasujace do Twoich lamp (zarowka) i zobacz czy nadal drzy oraz zamontuj zarowke, ktora masz teraz w prawej lampie.. Jesli dalej drzy to albo slabej jakosci mocowanie w reflektorze lub luzne gniazdo soczewki.
GOLF 3 - 1.6 75KM - ABU - GL 5D
kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
-

Jacol - Badacz tematu
obstawiam ze spadl Ci bolec z silniczka/sruby do regulacji wysokosci soczewki
Latwo to sprawdzic jak masz silniczek do regulacji wysokosci swiatel - stan przy scianie na wlaczonych swiatlach oczywiscie i ustaw swiatla na max w dol pozniej max w gore, jak w lewej lampie swiatlo nie pojdzie w gore ani w dol to najprawdopodobniej jest ten problem ktory w/w
jak zmienilem lampy to w obu lataly mi soczewki szczegolnie na wolnych obtotach dobrze bylo widac jak swiatlo skacze, po regulacji i odpowiednim ustawieniu lamp na stacji problem zniknal
pozdro
Latwo to sprawdzic jak masz silniczek do regulacji wysokosci swiatel - stan przy scianie na wlaczonych swiatlach oczywiscie i ustaw swiatla na max w dol pozniej max w gore, jak w lewej lampie swiatlo nie pojdzie w gore ani w dol to najprawdopodobniej jest ten problem ktory w/w
jak zmienilem lampy to w obu lataly mi soczewki szczegolnie na wolnych obtotach dobrze bylo widac jak swiatlo skacze, po regulacji i odpowiednim ustawieniu lamp na stacji problem zniknal
pozdro
mój były Variant TDI
moj-golf/moje-mk3-variant-t11410.html
moj-golf/moje-mk3-variant-t11410.html
-

ksenonn - Czytacz
miałem to samo u siebie
na 90 % zeskoczyła kulka od silniczka regulacji
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Pany ale ja nie podłączałem u siebie silniczków. Mam silnickzi ale ich nie ustawiałem kolezka w ibize tez nie wsadzał silniczka i jemu nic nie drży. A i jeszcze jedno w któą strone trzeba kręcic podajcie stronę jak byscie siedzieli za kierownicą w aucie (manualnie)zeby sie swiatło podnioslo? i zeby wsadzic silniczek to trzeba ta srubke tylko wykręcic co jest od regulacji czy tez tą dużą jakby nakrętke plastikową co sruba jest w nią wkręcona?
- 360st0pni
- Czytacz
• Strona 1 z 1