Witajcie!
Zamierzam wymienić silniczek tylnej wycieraczki, bo już wytarły się blaszki przewodzące w środku mechanizmu i wycieraczka często staje na połowie szyby.
Myślę zakupić używany oryginał za ok. 50zeta, natomiast są nowe zamienniki na allegro za 100zł.
Czy ktoś zakupił i używa zamiennika? Jakie wrażenia, silniczek daje radę, nie zamula, jak z żywotnością?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Witajcie!
Zamierzam wymienić silniczek tylnej wycieraczki, bo już wytarły się blaszki przewodzące w środku mechanizmu i wycieraczka często staje na połowie szyby.
Myślę zakupić używany oryginał za ok. 50zeta, natomiast są nowe zamienniki na allegro za 100zł.
Czy ktoś zakupił i używa zamiennika? Jakie wrażenia, silniczek daje radę, nie zamula, jak z żywotnością?
Ja to powiem Ci tak
ile razy uzywasz tylnej wycieraczki ? myśle ze rzadko no chyba ze razem z przednimi
.
Moim zdaniem bardziej opłaca sie kupic uzywkę i ona pojezdzi dluzej niz ten zamiennik
no i jest tanszy
Jak bedziesz kupował uzywke to kup z gwarancją na rozruch i zobaczysz jak bedzie chodzić
-

K@mil - POMOCNIK

• Strona 1 z 1